Friday, April 4, 2008

Tontas no van al cielo

Jag somnade till fina texter och djuva toner av Paolo Nutini. Det var det som behövdes. Idag är en ny dag och mitt humör är på topp! Jag och T har bara tagit det lugnt och kollat på olika telenovelas.
Vår nya favorit heter; Tontas no van al cielo (Dumma tjejer kommer inte till himlen). Humor, drama och bad acting på hög nivå! Det handlar om en tjej som kommer på sin fästman att kyssa hennes syster på deras bröllopsdag. Hon bestämmer sig att börja om på nytt! Fejkar sin död och flyttar till en annan stad. Där föder hon sonen som hon väntade med ex-fästmannen. Sen helt plötsligt har det gått ca 7 år.
Hon har träffat en ny man, jobbar på sin farbrors restaurang och coachar sonens fotbollslag. Allt är perfekt. MEN nu har hennes ex-fästman flyttat till samma stad med hennes syster. Candy (som huvudrollen heter) vet om det, men inte mannen.
Candys kompis anförtror sig och berättar att hon var otrogen mot sin man En gång för 7 år sedan, och det visar sig nu att det är lovern som är pappa till hennes son. Lovern i sin tur visar sig vara Candys Ex! Han var alltså inte bara otrogen en gång och hennes son och kompisens son är alltså bröder. Väldigt invecklat! You gotta love it.
Exet har inte glömt Candy och fantiserar fortfarande om henne. I nästa avsnitt kommer Candy stöta på sin mamma, efter 7 år. Alla tror ju att hon är död! DRAMA.

Hahaha, nu vet ni vad jag gör härborta!

1 comment:

Anonymous said...

Du verkar ha det jävligt skönt där nere helt klart, fattas bara jobb ;)