Saturday, August 25, 2007

Shopaholic (lost without you)

Löning och suget efter shopping har aldrig varit större. Dagen började med Sara och thaimat (vad annars när gäller oss?). Faktan langades fram om hur läget ligger till inom noggrant valda ämnen, uppdatering. Efter att bådas gravidmagar var framme, var det dags för oss att entra affärerna. Jag kom hem med ett par skor, ett par leggnings (glansigt militärgröna), en klänning och två stycken tröjor (marin"daskig"blå och neonrosa - ja du läste rätt). Ville inte bränna hela lönen direkt, så nästa tur in till affärerna blir nästa vecka.
Något som kom fram under dagen var att våra kids inte har fått några nya coacher. Skuldkänslor! Men trots detta så känner jag att det inte är värt det... förlåt.

Kvällen spenderades på mitt forna jobb med Em. Vi träffade några av hennes arbetskollegor, drack lite, åkte lite. Efter det drog vi till Mosebacke för att hooka med E.D och Janne. När vi hade varit där ett tag var det dags att fortsätta kvällen på ett annat ställe... Det var där kvällen gick utför - förutom vad gäller alla skämt vi stötte på! Vi noterade bl.a en Kamouflerad heldress, passet vid Brunkebergstorg och charmtrollet vid busshållplatsen. Har seriöst aldrig sett någon sova så djupt. No reaction.

Hade även rejält flyt vid godisautomaten på platformen. Pinsamt, men japp så är det.

"I'm lost without you
Can't help myself
How does it feel
To know that I love you baby"

3 comments:

Pedrito said...

kul kväll :D kul att shoppa loss men att inte ångre sen isf då man inser att lönen försvann :P

Känner igen låten, men kommer inte ihåg vem det är :(

Anonymous said...

haha, oj de blev lite saker köpta:D blev en hel del shopping för mig å eric med:P hehe...spanade in den där skinnjackan idag med (igår), men får nog bli till nästa lön;)

Anonymous said...

hahah ja jag va helt vild i affärerna! (även idag!)

moonhi: lost without you - Robin Thicke

e: hehe okej men va vilt! cant wait att se den - på dig!